Дамският часовник е аксесоарът, без който не можете

дамски часовници

Всички представителки на нежния пол изпитват особен сантимент към стилните аксесоари. Какво, действително, е един тоалет, без завършващи елементи, които да го направят особено естетически издържан? Дамски часовници, бижута, диадеми, брошки – изборът наистина е впечатляващ.


И понеже споменахме дамски часовници, няма как да не отбележим, че в магазина на grazia.bg бихте могли да се сдобиете с нов изключително интересен и достъпен модел. Впуснете се в многообразието на предлаганите продукти и открийте онзи дамси часовник, който, в най-голяма степен, отговаря на собствените ви стилови предпочитания.

Как правилно да носим аксесоарите си?

По отношение на външния вид, винаги е валидно правилото, че „малкото е повече“. Избягвайте да „претрупвате“ стайлинга си с твърде много аксесоари – така не само, че ще създадете усещане за „прекаляване“, а и всеки аксесоар, сам по себе си, ще изгуби акцента си и някак ще се слее с общата картина. В крайна сметка, носим аксесоари, за да подчертаем тоалета си. Те би трябвало да служат като „рамка“ на визията. От друга страна, ако носите прекалено много елементи, рискувате да отклоните вниманието от някой от тях конкретно.

Кои са най-предпочитаните аксесоари?

Важно е да отбележим не само как е правилно да носим аксесоарите си, а и с какви именно да се обзаведем. 

Безспорно на преден план излизат дамските часовници. Тези елементи от визията са както много красиви и стилни, така и изключително функционални и практични. В забързането ежедневие би било много удобно, ако си спестите ровенето в чантата и търсенето на смартфона, за да видите колко е часът. С подходящия дамски часовник на китката ще сте „винаги в час“, а и визията ви ще изглежда много модерна.

Брошките сякаш се завръщат, що се отнася до модните тенденции при аксесоарите. Преди години те бяха задължителен елемент от облеклото. След това сякаш позагубиха популярността си, но сега, с идващата ретро вълна в модата, брошките отново намират място в стайлинга на класните дами. Разнообразието, от което бихте могли да избирате, е наистина впечатляващо. Бихте могли да носите всякакви модели брошки – всичко зависи от това какъв е вкусът ви. На пазара откриваме както и дребни, деликатни продукти, така и по-големи, масивни и „хващащи окото“ модели.

Ако включите тези два аксесоара във визията си, положително ще спечелите доста одобрителни погледи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.