Омайните флорални аромати на Hugo Boss са завладяващи и интересни

Омайните флорални аромати на Hugo Boss са завладяващи и интересни

Повече от 100 са парфюмите с марка Hugo Boss, които немската компания представя през последните близо 40 години. Първото ухание на Hugo Boss е лансирано през 1985 година, а работата по проектирането на нови ароматни композиции или осъвременяването на някои от най-харесваните парфюми на бранда продължава и до днес. Интересна част от уханния каталог на Hugo Boss заемат флоралните аромати. Впечатляващ цветен букет е използван при разработването не само на дамски, но и на мъжки парфюми Hugo Boss.

Представяме ви някои от най-популярните флорални ухания Hugo Boss:

Цветното ухание за мъже Hugo Boss Bottled Night е идеално за студените месеци

Парфюмът се отличава с цветно-дървесния си характер, който съчетава в едно топла, съблазнителна чувственост и интензивна мъжественост. Ароматната композиция се открива със свежи нотки бреза и лавандула. Сърцевината преплита уханни акценти теменужка и кардамон. Базата е изградена от дървесни и мускусни нотки. Hugo Boss Bottled Night е представен през 2010 година. Тъмният флакон подчертава дълбоката чувственост на уханието. Парфюмът е насочен към модерни мъже, които се отличават със своята амбициозност и непрекъснато си поставят нови цели и предизвикателства. За мъжа, избрал Hugo Boss Bottled Night, няма непреодолими препятствия и неосъществими задачи.

Дамският парфюм HugoBoss Femme е любим на почитателките на деликатни цветни ухания

Ароматната ода Hugo Boss Femme EDP завладява жените  още с появяването си през 2006 година. Уханието е жизнерадостно и романтично, зарежда с позитивизъм и добро настроение. Парфюмът е подходящ за всякакви поводи през лятото, вписва се успешно във всяка ситуация, тъй като е копринен и изтънчен. С Femme, Hugo Boss отправя изкушаващо предложение към модерните и самоуверени жени. Уханието отразява по най-добрия начин характера на съвременните дами – те са упорити и борбени, като същевременно носят в себе си романтика, нежна ранимост и чувствена мекота. Ароматната композиция е топла, лека и страстна. Отваря се със свежи и слънчеви връхни нотки мандарина и касис. В сърцевината пулсира омаен букет бели цветя, мадагаскарски жасмин, лилия и завладяваща българска роза. Базата е дълготрайна и запомняща се, благодарение на съчетанието от нотки мускус, деликатна кайсия и дървесни и кожени акценти.

Hugo Boss Ma Vie обединява цветен букет с уникалната свежест на кактус

Hugo Boss Ma Vie е впечатляващ цветен парфюм за жени, представен през 2014 година. Ароматната композиция е вдъхновена от жените, които умеят да се наслаждават на живота, които намират време да се насладят на малките неща, въпреки забързаното си ежедневие. Уханието завладява още с връхните си нотки кактусов цвят, след тях се разкрива дъхав букет розова фрезия, жасмин и роза. Кедър и дървесни нотки в базата гарантират дълготрайното въздействие на парфюма. Подчертаната женственост на уханието е подходящо допълнена с розовия флакон на Hugo Boss Ma Vie.

Флоралните ухания на Hugo Boss са пъстри и завладяващи. Те са подходящи за различни поводи, тъй като впечатляват с фината си деликатност.