Най-добрите парфюми на Келвин Клайн за жена

Келвин Клайн (Calvin Klein) основава своята емблематична модна марка през 1971 г. Започва с едно женско палто. Днес компанията е известна със своите бельо, дънки, дрехи и модни аксесоари като слънчеви очила и най-вече парфюм Calvin Klein.

Можете да си ги закупите тук: https://fragrances.bg/calvin-klein.

Простотата и небрежно-шикозният стил са ядрото на марката Calvin Klein. Днес тя е известна с любовта на знаменитостите и е уважавана сред дрехите, бельото и аксесоарите, защото предлага едни от най-добрите продукти на пазара.

Когато избирате парфюм CK, избирате нещо от марка, за която е известно, че задава тенденции, а не просто ги следва. Нека видим кои са най-добрите парфюми на марката за жени!

Euphoria

CK стартира Euphoria през 2005 г. и оттогава превзе женските сърца. Помислете за усещането за чисто щастие, докато ядете плодова салата на пикник в красива лятна градина. Това е Euphoria.

Ярките плодови аромати се смесват нежно с различните флорални мотиви и си пасват отлично  с основната нотка на махагон. Бутилката също е страхотна. Тя има уникална извита форма с розови нюанси отстрани. Капакът контрастира на меките извивки на бутилката с правоъгълни остри ръбове.

Кога да носите Euphoria? Плодовите и флорални аромати правят всичко това един забавен аромат, който да носите по специални поводи.

Obsession

Obsession е класически парфюм Calvin Klein, лансиран през 1985 г. Той е по-чувствен и драматичен аромат. Самият Келвин Клайн го описва, като казва: „Не исках старомодна рецепта, исках нещо директно, чувствено и провокативно, което представя начина, по който гледам на жените.“

Бутилката излъчва чувствения характер на парфюма. Има елегантни извивки и тъмни цветове навсякъде.

Кога да носите Obsession: Това е по-зрял аромат. Носете го на срещи с приятелки или в други моменти, когато искате да се чувствате секси и примамливи.

Eternity

Calvin Klein стартира Eternity през 1988 г., което прави този аромат нещо, с което много хора си спомнят, че са отраснали. Говори се, че Клайн го пуснал, след като се оженил за Кели Ректор. Това е един от най-женствените му аромати.

Дизайнът на бутилката е също толкова класически, колкото и името. Висока, стройна форма със сребърна покривка. Напомня ви за обещанието на сватбения пръстен.

Кога да носите Eternity: Това е перфектният аромат, който да носите на работа. Но това е универсален парфюм, който също може да се ползва през нощта. Пак ще сте очарователни!

CK One

Този продукт е лансиран като унисекс аромат през 1994 г. и бързо става синоним на младежта от 90-те години. Но дори и така, този аромат живее и продължава да е супер популярен както сред мъжете, така и при жените и до ден днешен. Съчетанието на плодове с дървесни съставки е нещо, което всеки обича и с което всеки се чувства невероятно.

Дори бутилката е унисекс и непретенциозна, представлявайки проста форма със сребърен връх.

Кога да носите CK One: По всяко време е чудесно време да носите CK One. Носете го на плажа или когато излизате с приятели. Това е както ежедневен аромат, така и аромат, който можете да носите за работа.

А можете да си го закупите ето тук: https://fragrances.bg/calvin-klein-ck-one-edt-200ml-for-men-and-women.

Beauty

Calvin Klein стартира Beauty през 2010 г. като елегантен и красив аромат за жени. Той е идеален за жени, които искат да си сложат нещо, което ги кара да се чувстват красиви, вместо чувствени. Излъчва елегантна изтънченост.

Бутилката също е вечна.

Кога да носите Beauty: Носете го, когато искате да се чувствате елегантни. Жасминът го прави перфектен за летни и пролетни часове.

CK IN2U

Calvin Klein пусна CK IN2U през 2007 г. и той сякаш улавя лятното време в бутилка. Има толкова много цитрусови и сладки нотки, че всички се заплитат по наистина носещ щастие начин. Има грейпфрут, ванилия и кедрово дърво.

Бутилката дори улавя същността на лятното време – изглежда като напитка.

Кога да носите CK IN2U: Цитрусовите и сладки ванилови нотки правят това перфектен избор за пролетта и лятото.

Е, избрахте ли вече своя нов Calvin Klein парфюм?