Nina Ricci Premier Jour разкрива естествената красота на модерната жена

Nina Ricci Premier Jour разкрива естествената красота на модерната жена

С Premier jour Nina Ricci поставя сияйно начало на новия век, както показва и името на парфюма, което в превод от френски означава „първият ден“. Представен на пазара през 2001 година, ароматът разкрива естествената красота на модерната жена. Уханието е разработено от майсторите в бранша Софи Лаб и Карлос Бенаим. Вече повече от 20 години Nina Ricci Premier jour е символ на класа, стил и непреходност. Той се отличава сред флоралните аромати със своята свежест и деликатна женственост. Притежава силата да предизвиква усмивки и повишава настроението още с първия си уханен полъх.

Жадувате ли за неповторим аромат?

Nina Ricci Premier Jour е парфюм предназначен за жени, които се наслаждават на красотата и вътрешната си сила. Те обичат живота и търсят аромат, който да изразява тяхната жизненост и ентусиазъм. Nina Ricci Premier Jour увлича със сияйната енергия на вкусни плодове и ароматни цветя, обединени в завладяваща композиция, която създава наслада.  

Търсите парфюм, който да изразява вашата индивидуалност?

Nina Ricci Premier Jour ще стане любимият ви парфюм

Навлезте в света на Nina Ricci Premier Jour и се оставете да бъдете омагьосани от неговата невинна чистота и сияйна красота. Ароматната комбинация много плавно и елегантно се слива с кожата, и завладява с лекота, без да е прекалено натрапчива. Тя създава истинска наслада както на тялото, така и на ума ви. Уханните акценти са деликатно и майсторски преплетени в омайваща композиция. Началните нотки са поставени от сочна мандарина и ароматна гардения. В сърцевината се развива опияняващо ухание на орхидея в комбинация със сладък грах. На финала сетивата ви ще бъдат омагьосани от земните, горски и мускусни акорди на дървото.

Nina Ricci Premier Jour ще стане любимият ви парфюм

Чувственото, женствено и романтично ухание на Nina Ricci Premier Jour е предпочитано от всички модерни принцеси на ХХI век. Нежният, деликатен и невинен, но същевременно завладяващ аромат подсилва вроденото умение на дамите да омайват, вдъхновяват и провокират всички около себе си. Уханието се отличава със забележителна трайност и е подходящо за всякакви поводи през цялата година. Флаконът притежава нестандартна форма, а нежният му прасковен цвят допълва цялостното внушение на парфюма.

Вече повече от 80 години Nina Ricci улавя същността на жените и разкрива неподозирани качества и таланти. Винаги изтънчена, винаги романтична, винаги женствена – това е почеркът на Nina Ricci, който печели почитателки от създаването на модната къща през 1932 година до наши дни. Дрехите и парфюмите на френската марка са любими на модерните принцеси по целия свят, които не се притесняват да подчертаят своята фина и изтънчена женственост.